Mabo BeNeLux en Hyundai Material Handling Equipment slaan de handen in elkaar

Samenwerking Hyundai

Hyundai Construction Equipment heeft Mabo BeNeLux aangeduid als hun exclusieve distributiepartner voor Material Handling Equipment in België en Luxemburg. Met meer dan 35 jaar ervaring en expertise in material handling, is Mabo BeNeLux een familiebedrijf dat klantenservice als prioriteit voorop stelt.

“Mabo BeNeLux is een heftruck en automatisatie specialist die samenwerkt met de klant om de beste logistieke oplossingen te kunnen implementeren voor hun applicaties. Of het nu zijladers zijn of een meeneemheftruck, een smallegangheftruck of AGV’s.” zegt CEO Maarten Mariën-Bouwens. “Onze klanten vragen al een tijdje of we ook standaard heftrucks kunnen aanbieden. Met die filosofie en het sterke product van Hyundai, zijn we overtuigd dat dit merk onze heftruckvereisten zal vervullen en een grotere afzetmarkt zal creëren voor de Belux. Hyundai is een heel sterk merk en we wilden niet zomaar eender welke heftruck toevoegen aan onze portfolio. Hyundai heeft een enorme expertise in het ontwerpen van materiaal, dit zie je ook terug in hun constructiematerieel en auto’s. Als je kijkt naar hun huidige gamma, kan je zien hoe goed doordacht deze Hyundai heftrucks wel zijn.  Je kan ook zien dat er continu geïnvesteerd wordt om het materiaal te verbeteren en het is deze filosofie die ons heeft overtuigd om Hyundai dealer te worden.”

“Mabo BeNeLux en Hyundai Material Handling Equipment delen een gezamenlijke positieve drive en een hands-on mentaliteit, welke essentieel zijn in elke succesvolle collaboratie” zegt Gino Van der Auwera, dealer development manager, Europa, Hyundai Material Handling Equipment. “Het spreekt vanzelf dat de jarenlange ervaring en technische uitmuntendheid van Mabo BeNeLux aanzienlijk zullen bijdragen aan de groei van Hyundai Material Handling Equipment in de Belux. We zijn overtuigd dat Mabo BeNeLux de juiste strategische partner is om het merk Hyundai vooruit te brengen op lange termijn. Het is een groot genoegen om Mabo BeNeLux aan boord te hebben en we kijken vooruit naar een welvarende samenwerking.”

“Hyundai betekent vooruit denken, nieuwe kansen” zegt Maarten Mariën-Bouwens. “Ik geloof dat Mabo BeNeLux en Hyundai in mekaar de juiste partnership hebben gevonden om vooruit te gaan.”

Banner Hyundai